Maak kennis met onze CrossFit-trainers

Ricardo

‘Pas toen ik CrossFit ontdekte, veranderde mijn leefstijl écht’

“Afvallen, dat was mijn belangrijkste doel. Ik trainde al in een sportschool, maar pas toen ik CrossFit ontdekte, veranderde mijn levensstijl écht. De uitdagende work-outs hielpen me 23 kilo afvallen in 3 jaar tijd. De variatie en het sociale aspect van CrossFit heeft daar zeker aan bijgedragen. Ik beweeg beter, zie er beter uit en ik heb meer zelfvertrouwen. Dat wil ik ook graag bij anderen teweegbrengen. Na jaren van training ben ik coach geworden. En nu heb ik mijn ambitie waargemaakt: een eigen box. Niets is mooier dan een atleet die me na afloop voldaan een high five geeft, na een fysieke of mentale doorbraak. Train eens mee, dan kijken we samen welke vooruitgang jij wilt boeken.”

Hans

‘Ik liet alle andere sporten vallen voor CrossFit’

 “Mijn vriendin kwam thuis na een proefles CrossfFit. ‘Nu heb ik een training gevonden, zwaar én gevarieerd, dat is echt iets voor jou.’ Haar enthousiasme was aanstekelijk, ik meldde me meteen aan. Mijn eerste work-out viel tegen. Ik kon veel minder pull-ups dan ik verwachtte. Dat motiveerde me juist om er helemaal voor te gaan. Na 15 jaar kickboksen, hardlopen en obstacle runs heb ik alle andere sporten laten vallen voor CrossFit. De work-outs zijn zó compleet, dat ik niets anders meer nodig heb.

Als coach hecht ik veel waarde aan een goede techniek. Eerst de oefening goed beheersen, dan komen snelheid en gewicht vanzelf. Met een goede basis kun je uiteindelijk zwaarder tillen, dus laat je vooral niet opjagen door andere atleten. Bij ons krijgt iedereen de ruimte om zich te ontwikkelen. Zie ik je bij ons in de box?"

 

 


Crossfit Wayward  |  Westbaan 350 a19 (Toets in de navigatie nummer 200 in) |  2841 MR Moordrecht  |  contact@crossfitwayward.nl  |   tel: (+31)(0)625050699

Algemene voorwaarden  |  Privacy statement

© 2019 Crossfit Wayward
Ontwerp en realisatie Graficin