Wat is CrossFit?

Elke dag een nieuwe work-out

Elke dag staat er een andere work-out of the day (WOD) voor je klaar in de CrossFit-box. Je traint niet alleen kracht, maar ook snelheid en stabiliteit. Je werkt aan functionele kracht en vaardigheden: de bewegingen die je in het dagelijks leven gebruikt. We gebruiken veel verschillende hulpmiddelen, zoals gewichten, medicine balls, touwen en barbells. Dat wissel je af met bijvoorbeeld roeien, hardlopen, springen of squatten. Een hoge intensiteit en variatie zijn gegarandeerd!

Sporten op je eigen niveau …

Je traint in een kleine groep, maar op je eigen niveau. De oefeningen zijn gemakkelijk aan te passen naar wat jij kunt. Heb je een blessure? Dan adviseert je coach een aanpassing in de work-out of the day. Je ziet jezelf elke training beter worden.

… met de gezelligheid van een groep

Het trainen in een groep, en soms samen met een buddy, houdt je motivatie hoog. Na afloop blaas je samen stoom af in de lounge. Juist die gezelligheid zorgt dat je ’s avonds graag van de bank komt voor CrossFit.

We nemen de tijd voor je

We hechten veel waarde aan een goede uitvoering van de oefeningen. Daarom begeleiden we je goed op weg naar jouw doel. Je traint een vol uur trainen en na afloop doe je op je gemak een cooling down en kan je  vragen stellen aan je coach. Een ontspannen eind van je les.

Wil je ervaren wat CrossFit voor jou doet? Schrijf je in voor een gratis proefles.

 

 


Crossfit Wayward  |  Westbaan 350 a19 (Toets in de navigatie nummer 200 in) |  2841 MR Moordrecht  |  contact@crossfitwayward.nl  |   tel: (+31)(0)625050699

Algemene voorwaarden  |  Privacy statement

© 2019 Crossfit Wayward
Ontwerp en realisatie Graficin